De Filippijnse bokskampioen en senator Manny Pacquiao heeft zijn eigen cryptocurrency gelanceerd, genaamd ‘Pac’. Dankzij de cryptocurrency kunnen fans van Pacquiao zijn merchandise kopen en met hem communiceren via sociale media, meldde Reuters zondag.

Pacquiao, die in juli het WBA Welterweight Super Championship won, zal ook Pac-tokens listen op de Global Crypto Offers Exchange (GCOX) van Singapore. “We zijn hier niet om veel geld in te zamelen, maar om een ecosysteem te bouwen”, vertelde Jeffrey Lin, oprichter en CEO van GCOX, aan Reuters.

Voetballer Michael Owen en Sheikh Khaled bin Zayed al-Nahyan, een lid van de heersende familie van Abu Dhabi, behoren tot de particuliere investeerders van Pac-tokens, volgens het rapport. Owen, tennisster Caroline Wozniacki en zanger Jason Derulo zijn naar verluidt ook van plan om hun eigen cryptocurrencies met GCOX te lanceren.

In november kregen professionele bokser Floyd Mayweather Jr. en muziekproducent DJ Khaled een boete van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) omdat ze niet hadden bekendgemaakt dat ze werden betaald om het initiële muntaanbod (ICO) te promoten.

Lucas is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Niks ontschiet zijn scherpe en kritische blik. In het dagelijks leven is hij werkzaam als IT consultant in de provincie Antwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *