Roger Ver: ‘Bitcoin Cash waarde kan keer duizend gaan’

Roger Ver, een vroege investeerder in bitcoin en voormalig CEO van de website bitcoin.com denkt dat de waarde van Bitcoin Cash keer duizend kan gaan. Dat blijkt uit een Facebookbericht van de ondernemer waarin hij schrijft:

If I’m already friends with you on Facebook, post your Bitcoin Cash address and I will send you $5 worth of Bitcoin Cash that could easily become worth $5,000 some day.

Op het bericht is meer dan tweeduizend keer geantwoord. Volgers kunnen hun Bitcoin Cash adres geven en ontvangen dus een aantal dollar van Ver.

Unieke actie: handel Bitcoin Cash op Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste € 1.000! Meld je aan via: https://bitvavo.com/bitcoin-korting

Voormalig CEO van bitcoin.com

In augustus benoemde Ver zijn opvolger Stefan Rust tot CEO van de website bitcoin.com. Het bedrijf geeft de voorkeur aan Bitcoin Cash (BCH) in de plaats van Bitcoin (BTC). Rust verklaarde dat hij zal blijven werken aan de ontwikkeling van de nieuwe producten en diensten van het bedrijf die peer-to-peer elektronisch geld promoten. In een reactie op de afspraak zei Rust:

I’m hugely excited to take on the role of CEO working alongside Roger. Together we can now turbocharge the awesome team and great brand that is Bitcoin.com. We will play an integral part in making money work for everybody as society undergoes such an enormous and pivotal change. It’s going to be a wild ride, so don’t miss it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *