Bitcoin Meester Review (2020)

In dit artikel bekijken we een relatief nieuw maar snelgroeiend platform. Je kunt dit zien als onze nieuwe Bitcoin Meester review van 2020.

De volgende 4 onderwerpen komen aanbod:

  1. Wat is Bitcoin Meester?
  2. Hoe werkt het cryptoplatform?
  3. Wat zijn de voor- en nadelen?
  4. Welke munten zijn er beschikbaar?

Wat is Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester is een zogeheten cryptobroker. De firma is gevestigd in het Nederlandse Aalsmeer (onder Amsterdam). Sinds 2017 biedt Bitcoin Meester zijn diensten in Vlaanderen en Nederland aan. In Wallonië en Frankrijk is het bedrijf ook bekend als Bitladon.

Hoe werkt het platform?

Via het handelsplatform van Bitcoin Meester kun je (enorm veel) cryptocurrency’s kopen of verkopen. Je kunt op 2 manieren gebruik maken van het platform:

  1. Via de officiële website van Bitcoin Meester.
  2. Via de officiële Bitcoin Meester-app voor iOS en Android.

Bitcoin Meester-website

Via de laptop of computer kun je het handelsplatform bezoeken via de webbrowser. Hoewel het niet de mooiste website is, is de website relatief overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Bitcoin Meester-app

Het platform beschikt ook over een applicatie voor de gsm. De Bitcoin Meester-app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Momenteel voelt de app nog niet helemaal ‘af’ en kun je mogelijk beter kiezen voor de BLOX-app. Zo heeft de app al maanden geen update gekregen – en dat is natuurlijk niet goed.