Over ons

Cryptomunt is een webportaal dat in het teken staat van cryptogeld en de blockchain-technologie. Onze pijlers zijn: cryptografie, economie en privacy. Op de website vind je gratis informatie over alles wat met deze onderwerpen te maken heeft.

In het bijzonder richten wij ons op het voorzien van juiste en up-to-date informatie. Maandelijks bereiken we meer dan tienduizend crypto-enthousiastelingen via onze website, nieuwsbrief en verschillende social media kanalen.

Het team

Lucas Maes – Als hoofdredacteur is Lucas verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Niet ontschiet zijn scherpe (en vaak kritische) blik. In het dagelijks leven is Lucas werkzaam als IT-consultant in de provincie Antwerpen. Hij heeft ook een voorliefde voor ‘vrije software’ zoals Linuxdistributies en evident Bitcoin.

Mariëlle Dubois – Met een achtergrond in de journalistiek versterkt Mariëlle het team van Cryptomunt als redacteur. De focus van Mariëlle ligt op het verbeteren van de statische content. In het dagelijks leven is zij vooral bezig met muziek en leest ze graag boeken (non-fictie).

Wil je ons contacteren? Dat kan het beste via onze contactpagina.