Cryptohopper Review (2020)

Dit is onze (gratis) Cryptohopper review. In dit artikel delen wij onze persoonlijke ervaringen met deze Nederlandse crypto trading bot.

Wat is Cryptohopper?

Met de geautomatiseerde cryptohandelbot van Cryptohopper kun je automatisch geld verdienen op je favoriete exchange. Koop en verkoop automatisch bitcoin, ether, litecoin en andere cryptocurrency’s.

Hoe werkt Cryptohopper?

Om van Cryptohopper gebruik te maken, heb je als eerste een (gratis) account nodig. Je kunt deze via onderstaande knop snel aanmaken!

Nadat je een account hebt aangemaakt kun je inloggen in het dashboard. Hier vind je alle instellingen en een overzicht van alle exchanges. Het Nederlandse Bitvavo is veruit de makkelijkste exchange om te gebruiken in combinatie met crypto trading bot.

Let op: het is dus niet mogelijk om via het platform zelf direct crypto te kopen. Dit kan alleen dus op de beurs die je koppelt aan de trading bot.

De Nederlander Ruud Feltkamp is een van de oprichters van de cryptobot, hij is bekend van de Nederlandse soapserie GTST (Goede tijden, slechte tijden).

Beschikbare exchanges

Op dit moment ondersteunt de trading bot 13 verschillende exchanges. Als Belg kun jezelf het makkelijkst aanmelden bij de Bitvavo exchange uit Amsterdam.

 1. HitBTC
 2. OKEx
 3. Bitpanda Pro
 4. KuCoin
 5. Bitvavo – officiële partner van Cryptohopper
 6. Binance
 7. Binance.US – alleen voor Amerikanen
 8. Coinbase Pro
 9. Bittrex
 10. Poloniex
 11. Bitfinex
 12. Huobi Pro
 13. Kraken

Kostenoverzicht

Cryptohopper is gratis te gebruiken! Er zijn wel betaalde abonnementen, waarmee je een stuk meer features krijgt. In totaal kent het platform 4 verschillende abonnementsvormen.

Dit zijn:

 1. Pioneer – gratis
 2. Explorer – $ 19
 3. Adventurer – $ 49
 4. Hero – $ 99

Het is slim om eerst te kijken of Cryptohopper überhaupt bij jou past als trader! Daarom kun je het beste beginnen met een gratis account.

Veelgestelde vragen

Antwoord op de meestgestelde vragen! Staat jouw vraag er niet tussen? Contacteer ons dan gerust of stuur een bericht naar de officiële klantendienst.

Is Cryptohopper gratis te gebruiken?

Ja, je kunt de dienst gratis gebruiken. Daarnaast zijn er 3 betaalde abonnementen. Zie ook de Cryptohopper review.

Is Cryptohopper in het Nederlands beschikbaar?

Nee, helaas is de dienst op dit moment niet in het Nederlands beschikbaar. Wel is de Nederlandstalige Bitvavo-exchange te gebruiken.